Söndagen den 17/4

Söndagar brukar det oftast inte hända så mycket på. Men idag hände det faktiskt en hel del.

Dagen började vid 9 tiden. Marwin kom in och väkte mig så låg iv och mös lite i sängen innan vi klev upp. Satte på tv:n till lilleman och sedan blev de lite frukost i soffan. Fick och flingor är Marwins favorit. Så de fick de bli. När klockan sen närmade sig halv 11 började vi göra ve oss för att cykla ut till hoppis och skuttis. Där träffade vi även Marwin och Alicia.

Barnen busade lite innan det började. Idag Gjorde Marwin i princip allt som finns med i rörelserna. Så han har nog mjukats upp lite nu. Roligt tycker han iallafall att det är. Så Marwin jag och Alicia Gympade runder och hade superkul. Malin hade lilla Charlie också med så de dansade nog lite för sig själv. Roligt hade vi iallafall.

När gympan va färdigt kom det större barn in och Marwin tyckte det va roligt att kolla på när dom spelade med sina bollar. Men vi skulle vidare så blev inte att vi kollade så länge. Vi sa hej då till Malin Alicia och Charlie och cyklade vidare ut i karlslund. Där vi lekte och stojade med barnen som var där. Marwin träffade en flicka som han lekte lite med. Vi gick även en utforskarrunda i den lilla skogen som är där och kollade på blommor och plockade pinnar och grenar. När klockan började bli mycket cyklade vi till haralds för att äta varsin korv innan vi cyklade hem för att vila lite.

När Marwin sedan vaknade igen knackade mormor på dörren för att prata och leka lite. Blev dock mest mys och prat i köket. Vi smaskade lite på tortan som vi fick med oss hem från dopet i lördags. Stefan och skittestille kom också och fikade lite.

Marwin ville sen följa med mormor hem så han fick cykla dit. Vi bestämde oss för att äta tillsammans. Så när klockan började närma sig 6 kom stefan och hämtade mig så åkte vi hem till mormor för att äta lite kvällsmat/middag. Varmamackor är aldrig fel. Supergott. Marwin hade ju då redan hunnit leka lite med både mormor och morbror.

"Pappa fyllde ju också år i torsdags och då va vi och åt tillsammans och sånt. Men de vi ville köpa till honom i present hittade vi inte här i stan så i fredags när vi va på center syd köpte vi de till honom. Men har haft fullt upp hela helgen så inte hunnit lämna det"

Så när vi myst klart hos mormor cyklade vi vidare hem till morfar för att lämna presenterna. Det var två filtar till hans soffa och 2 trisslotter. :) Snackade och sånt mös lite. Stefan städade bilen och sen Körde morfar oss.

Så fullt upp hela söndagen. Nu kommer lite bilder.


Tänk va roligt man kan ha på hoppis och skuttis:  Att vara på lekplats är mysigt:

    

Cykeltur till morfar:


Kommentarer
Postat av: Farmor

Oj vilken röd näsa han har. Men det är sånt som händer. Synd om honom. Älskar min prins

2011-04-18 @ 18:27:24
Postat av: Tesso

Hihi ser roligt ut på hoppis och skuttis:) Som jag saknar honom! Bilden där han håller blomman är jättefin!:)

2011-04-19 @ 08:47:39
URL: http://tessosan.blogg.se/
Postat av: Sara - Marwins mamma.

Ja vist är näsan skit röd.:P haha. Men de börjar bli bättre nu.Ja nu va de ju ett tag sen ni träffades igen. Men du kommer ju hem i helgen så då får vi träffas en dag:)

2011-04-19 @ 09:25:14
URL: http://mammason.blogg.se/
Postat av: Replica Watches

www.watchsuk.co.uk is now happy to announce the option for customers to fit their replica watches with authentic Belgium grade diamonds from 0.5 to 2.00 carats on the bezels and casings of the watches. All diamonds come with a certificate of authenticity from GIA and can be verified worldwide.

watchsuk.co.uk provides Replica Rolex Watches of major brands names fitted with cutting edge machinery from UK and highly sophisticated Swiss movements and Austrian made tourbillon movements.

Watches at watchsuk.co.uk come with a 1 year warranty with 7 days money back and vigorous quality control procedures to ensure all watches arrive to customers with no defects and damage.

2011-11-01 @ 06:42:57
URL: http://www.watchsuk.co.uk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0